Стар партнер нова каса

ФИСКАЛИЗАЦИЈА

Фискализација е процес потребен за пуштање на фискалниот апарат во употреба, односно внесување на потребните податоци за даночниот обврзник во фискалната меморија, нејзино активирање и ставање во функција. Од тој момент даночниот обврзник ќе може да издава фискални сметки, а податоците за прометот се зачувуваат во фискалната меморија.

КАКО ДО НОВ
ФИСКАЛЕН АПАРАТ?

Набавувањето на нов фискален апарат е брзо и едноставно.
Се што треба да направите е да го потполните фолмуларот со податоци или пак да не контактирате на fiskalni@duna.mk со барање за нов фискален апарат или телефонски на 02/3104 500   /  078 277 200.

Ние го превземеме целиот процес на фискализација  како би можеле да го подигнете фискалниот апарат од нашите простории во рок од 48ч од подесеното барање.

ИЗДВОЕНИ ПРОИЗВОДИ

МАЕСТРАЛ

12.500ден.
  • Фискален апарат специјално креиран за мобилна продажба

VECTOR

4.980ден.
  • Комплетно софтверско решение

Spinaker

SPINAKER

6.200ден.
  • Софтверски пакет за малопродажба

МАЛОПРОДАЖНА АПЛИКАЦИЈА

Решение за сите даночни обврзници!

НАШИ УСЛУГИ

Техничка поддршка

Инсталација на уредите

Сервис и замена на уредите

Кориснички упатства

ТУКА СМЕ ЗА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА И СУГЕСТИИ

Прашајте не

Пополнете контакт форма

Корисничка поддршка

Бесплатно повикајте не на 02/3104 500

Локација

Поесетете ја нашата канцеларија