ПЕЛИСТЕРЕЦ

Мобилна фискална каса

Отворате нов бизнис, или пак сте ДДВ обврзник и законски мора да поседувате втор фискален апарат? Фискалниот апрат Пелистерец е решението за Вас.
Мобилен, компактен и лесно адаптибилен, Фискалниот апарат Пелистерец е неопходното, но и најефтиното решение кое пазарот го нуди.

Технички спецификации
  • Број на артикли: до 25000

  • Назив на артикл: до 32 карактер

  • Тастатура: 30 копчиња

  • Брзина на печатење: 72 mm во секунда

  • Касиери: 10

  • Поврзување: USB, RS232 (вага, баркод читач, фиока за пари)

  • Батерија: 9V 2000 mAh

  • Напојување: DC 12/24V / 2A

  • Хартија: 57 mm

  • Гаранција на апарат: 1 година

Цена : 12.200ден. + ДДВ

Добивате не само статичен апарат, туку мобилен и со можност за блутут конекција.

ВИ СЕ ДОПАЃА ОВОЈ ПРОИЗВОД?