Како до нов фискален апарат?

Набавувањето на нов фискален апарат е брзо и едноставно.
Се што треба да направите е да го потполните фолмуларот со податоци:

Или пак да не контактирате на fiskalni@duna.mk со барање за нов фискален апарат или телефонски на 02/3104 500   /  078 277 200.

Ние го превземеме целиот процес на фискализација  како би можеле да го подигнете фискалниот апарат од нашите простории во рок од 48ч од подесеното барање.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

02/3104 500